Akbank Gençlik Akademisi Fellowship Programı'nın başvuruları devam ediyor

24 Haziran 2024

İSTANBUL (AA) - Akbank Gençlik Akademisi'nin öğrenme topluluğu Akbank Fellowship Programı'nın yeni dönem 1. aşama başvuruları 28 Haziran'a kadar sürecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank Fellowship Programı'nın yeni dönem birinci aşama başvuruları açıldı. Programa, 18-25 yaş arası tüm üniversite öğrencileri başvurabilecek.

Programın başvuruları 28 Haziran'a kadar devam edecek.

Gençlerle birlikte daha iyi bir dünya ve iş ekosistemini tasarlama amacıyla oluşturulan programın katılımcıları birbirinden farklı disiplinlerde pozitif etki yaratmak amacıyla bir keşif yolculuğuna çıkıyor.

Keşif süreci, tersine mentörlükler, eğitimler, akran öğrenmesi, sosyal girişim tasarımları, ilham buluşması, networking ve birlikte yaratma süreçleriyle yine gençlerle tasarlanmış ve sınırların olmadığı bir topluluk alanı oluşturuyor.

- "18-25 yaş arası tüm üniversiteli gençlerimizi Akbank Fellowship Programı'na katılmaya davet ediyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank İnsan ve Kültür Genel Müdür Yardımcısı Pınar Anapa, gençlerin özel bir yeri olduğunu belirterek, eğitimden girişimciliğe, sanattan finansal çözümlere kadar geniş bir çerçevede gençlerle projeler üretip onları her alanda desteklemeye devam ettiklerini ifade etti.

Gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yol arkadaşlığı yapmayı sürdürdüklerini aktaran Anapa, şunları kaydetti:

"2021'de gençlerin eşit ve kapsayıcı fırsatlarla geleceğe hazırlanması için hayata geçirdiğimiz Akbank Gençlik Akademimiz, son 3 yılda Türkiye'deki 208 üniversitenin tamamından 150 bini aşkın gence eğitim, mentörlük ve deneyim fırsatları sundu. Akademimizin tamamlayıcı programları kapsamında, Sanat ve İyi Olma Hali serileri, Akbank Kampüste, Düşünce Kulübü ve Fellowship gibi birbirinden farklı programlarla gençlerin kariyer yolculuklarına eşlik ediyoruz."

Anapa, programla her yıl 20 gencin 10 aylık bir yolculuğa dahil olduğu bilgisini paylaşarak, "Bu yolculukta onları Akbanklı liderlerle tersine mentörlük süreçleri, sosyal girişim tasarlama, uluslararası eğitimler ve ilham buluşmaları gibi etkinliklerle buluşturuyoruz. 18-25 yaş arası tüm üniversiteli gençlerimizi Akbank Fellowship Programı'na katılmaya davet ediyoruz." açıklamasında bulundu.

10 0