YENİ HASTANEDE RANDEVU KRİZİ

12 Şubat 2024

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin kadın ve çocuklara yönelik hizmet kalitesini artırmak amacıyla faaliyete giren Muncurlu’daki ek hizmet binasında muayene olmak isteyen hastalar doktor kadrosunun yetersiz olmasından ve bazen haftalarca randevu alamamaktan şikayetçi.

Muncurlu’da uzun yıllardır atıl halde bulunan hastane binası, geçtiğimiz yıl ekim ayında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne olarak kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, çocuk acil ve çocuk hastalıkları polikliniği olarak tahsis edilmişti.

Çocuk ve kadınlara yönelik olarak sağlık hizmetleri kalitesini artırmak amacıyla ilimizin acil ihtiyacını karşılaması beklenen Muncurlu Kadın Hastalıkları, Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniği önemli bir sorunla vatandaşı karşı karşıya bıraktı.

Hizmet alabilen vatandaşların memnun kaldığı ancak hizmet alabilmek için ciddi uğraş verdiği hastanede randevu keşmekeşi yaşanıyor.

Muayene sırası alabilmek için günlerce hatta haftalarca merkezi hastane randevu sisteminden (MHRS) sıra alamayan vatandaşlar, hekim kadrosunun yetersiz olmasından şikayetçi.

Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar, hastane personeli ve hekimlerin ilgisinden memnun olduklarını belirtirken, randevu sorununun bir an önce çözülmesi için yetkililere seslendi.

Kaynak: h6medya 

62 0