YAZ SPOR AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLADI

8 Haziran 2024

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek olan 2024 yılı Yaz Spor Akademisi 24 Haziran'da kapılarını açıyor. ‘Bu Yaz Çok Spor Olacak’ başlığı altında 6-18 yaş arası çocukları sporla buluşturacak organizasyonun kayıtları ise 8 Haziran Cumartesi günü itibariyle alınmaya başladı.

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından üç yıl önce temelleri atılan ve bugüne kadar binlerce gencin sporla buluşturulmasının sağlandığı Yaz Spor Akademisi yeni dönemine başlıyor.

8 Haziran Cumartesi günü itibariyle kayıtların başladığı ve 6-18 yaş arası çocukların ücretsiz şekilde yararlanabileceği Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Atıcılık, Cimnastik, Eskrim, Halter, Hentbol, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Taekwondo, Tenis, Oryantiring, Karate, Satranç, Wushu, Halk Oyunları, Güreş, Voleybol, Futbol, Yüzme, Bisiklet ve Pilates olmak üzere toplam 26 branşta eğitim verilecek.

24 Haziran'da başlayacak ilk ders sonrası 27 Haziran Perşembe günü yapılacak açılış töreni ile birlikte Düzceli gençler açıklanacak etkinlik takvimi çerçevesinde sporla buluşacak.

Kaynak: h6medya 

16 0