YAĞMURLU HAVA KAZA GETİRDİ

25 Nisan 2024

Yığılca Bağlantı Yolu üzerinde yağmurlu havanın kayganlaştırdığı yolda hakimiyeti kaybeden sürücü, karşıdan gelen otomobil ile çarpıştı. Yaşanan kazada her iki otomobilin sürücüsü ve yanlarında bulunan iki yolcu yaralandı.

meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Yığılca Bağlantı Yolu üzerinde Düzce’den Yığılca istikametine seyir halinde olan Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak döndü. Sürüklenen otomobile Yığılca’dan Düzce istikametine seyir halinde olan İbrahim Ç.’nin kullandığı 81 DM 849 plakalı otomobil çarptı. 

Kazada her iki otomobilde bulunan sürücüler ile yolcular Murat Ö. ve Orhan K. yaralandı. 

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza anı araç kamerasında

Öte yandan kaza anı ise araç kamerası tarafından anbean kaydedildi. Araç kamerasının kaydettiği görüntülerde Yığılca istikametinden Düzce istikametine seyir halindeki İbrahim Ç. yolda ilerlerken aniden dönerek sürüklenen Serdar Y.’nin kullandığı araca çarpma anı yer aldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

İŞTE O ANLAR

Kaynak: h6medya 

18 0