VİLAYETİ ÇOCUKLAR YÖNETİRSE?

23 Nisan 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Valilik Makamı’na temsili olarak oturan Elif Su Tanay Başkanlığı’nda temsili protokol üyelerinin yaptığı il koordinasyon toplantısından “Atıklardan Oyuncak Müzesi” kurulması kararı çıktı.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Valilik Makamı’nı temsili olarak 23 Nisan İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Elif Su Tanay’a devretmişti.

Vali Selçuk Aslan ile sohbetinde, “Ben şimdi toplantı yapıp karar alabilir miyim?” diye sorunca Vali Aslan’ın cevabı Küçük Vali’ye, “Elbette Sayın Valim” oldu.

Temsili heyeti toplayarak İl Koordinasyon Toplantısı yapan Temsili Vali Tanay’a, okullardan temsili olarak Düzce Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Düzce Üniversitesi Rektörü katıldı. Temsilciler ayrıca, temsil ettikleri makamın kıyafetlerini giymeyi de ihmal etmedi.

Toplantının konusu ise çocuklar için geleceğe dönük neler yapılabileceği oldu. Aralarında istişare yapan minik temsilciler sıfır atık projesi çerçevesinde “Atıklardan Oyuncak Müzesi” kurma kararı çıktı.

Kararın paylaşıldığı Düzce Valisi Selçuk Aslan da, projeyi hayata geçirme sözü vererek takipçisi olacağını bildirdi.

Kaynak: h6medya 

15 0