VALİLİK PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

2 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, düzenlenen iftar programında valilik personeli ile bir araya geldi. Vali Aslan, programda yaptığı açıklamada, “Sizler en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Bizler hep birlikte Düzce Valiliğiyiz. Bir derdinizde sıkıntınızda valiniz olarak her zaman yanınızda olacağım” ifadelerine yer verdi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan valilik personeli ile iftar yaptı. Vali Aslan’ı, eşi Pınar Aslan da yalnız bırakmadı.

Vali Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, Düzce Vali Yardımcıları, Valilik Birim Müdürleri, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü, İl Göç İdaresi Müdürü, İl AFAD Müdürü, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile personelleri katıldı.

Vali Aslan iftar programında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün kıymetli çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir aile iftarı yapalım istedik. Sizler en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Bizler hep birlikte Düzce Valiliğiyiz. 

Valilik olarak vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerinin sizler tarafından yürütülmesinde etkin, verimli, hızlı ve vatandaş odaklı hizmet sunulması için elinizden gelen gayreti gösterdiğinizi de müşahede ediyoruz. 

İnanıyorum ki herkes en iyi verimi almaya, en güzel işi yapmaya odaklı olarak çalışmaktadır.

Şunu da ifade etmek isterim ki; Bir derdinizde sıkıntınızda valiniz olarak her zaman yanınızda olacağım. Hepinize yürüttüğünüz görevlerdeki özveriniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Kaynak: h6medya 

23 0