VALİ SELÇUK ASLAN SURİYE’DE

7 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye’nin El Bab şehrinde savaş mağduru öksüz ve yetim çocuklar için Anda Derneği Düzce Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağladı. Programa ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Aslan, “Evlatların gözlerindeki muhabbet, oraya merhameti taşıyan samimiyet ‘Türk, beklenilendir’ düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı” dedi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, resmi tatilin ilk günlerini savaş mağduru çocuklarla geçirdi. Vali Aslan, Anda Derneği Düzce Şubesi tarafından Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi’nde Suriye’deki savaş mağduru öksüz ve yetim çocuklar adına düzenlenen iftar yemeğine katılım sağladı. 

Vali Aslan’a programda Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Anda Derneği Genel Başkanı Okan Tosun ve dernek üyeleri eşlik etti.

Vali Aslan ve Kaymakam Bayraklı, yetimhane ziyaretlerinde Genel Başkan Tosun’dan derneğin bölgedeki faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler aldı. 

“Evlatların gözlerindeki muhabbet ‘Türk, beklenilendir’ düsturunu iliklerime kadar yaşattı”

Programa ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Vali Aslan, o anları şu sözlerle ifade etti:

“Suriye El Bab şehrinde @andadernegi’nce iç çatışma mağduru öksüz ve yetim yavrular için kurulan Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezinde AndaDüzce tarafından düzenlenen iftara katıldık.

Bazıları ampute durumda olan o yetim sabiler ile bir arada olmak benim içinde çok anlamlıydı.

Evlatların gözlerindeki muhabbet, oraya merhameti taşıyan samimiyet “Türk, beklenilendir” düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı…”

Kaynak: h6medya 

41 0