VALİ ASLAN RAMAZAN BAYRAMINI DOLU DOLU GEÇİRDİ

11 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününü dolu dolu geçirdi. Tüm gününü şehit aileleri, sevgi evleri, huzurevleri ve köy ziyaretlerine ayıran Vali Aslan, vatandaşların bayramlarını kutladı. Ziyaretleri sırasında “Devlet Baba” olmanın ne demek olduğunu da hissettiren Vali Aslan, toprak fırında pişen ekmekleri de çıkardı, kendisi için hazırlanan sofrada köy halkı ile birlikte keyifli sohbetler de etti.

Düzce Valisi Selçuk Aslan Ramazan Bayramı dolayısıyla dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen protokol bayramlaşmasının ardından tüm gününü Düzce’de bulunan şehit aileleri, huzurevleri ve köy ziyaretlerine ayırdı. Vali Aslan’ı ziyaretlerinde eşi Pınar Aslan da yalnız bırakmadı.

İlk durağı sevgi evlerindeki çocuklar oldu

Vali Aslan, eşi Pınar Aslan ile birlikte ilk olarak Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları ziyaret ederek bayram sevinçlerine ortak oldu.

Çocuklarla tek tek bayramlaşıp kucaklaşan Vali Aslan, "Çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileyerek nice bayramlarda, sevgiyle kucaklaşmayı ve birlikte güzel günler geçirmeyi temenni ederim." dedi.

“Şehit ailelerine ziyaretlerimiz bayramın manevi değerlerini güçlendirdi”

Ardından 1995 yılında Hakkari İli Yüksekova İlçesi'nde Şehit olan Piyade Onbaşı Musa Güneş’in Aktarla Köyü’ndekiailesini ziyaret etti. Şehit ailelerini ziyaretlerinin Ramazan Bayramı’nın manevi değerlerini daha da güçlendirdiğine dikkat çeken Vali Aslan, ailenin bayramını kutladı.

Toprak fırında pişen ekmekleri çıkardı, sofralarına misafir oldu

Vali Selçuk Aslan, eşi Pınar Aslan ile birlikte; askerlik hizmeti sırasında silah kazası sonucu Gazi olan Ali Sezgin’i ve ailesini de ziyaret etti. 

Vali Aslan burada, "Tüm gazilerimize minnet duygularımı sunuyor, onların cesaret ve özverisini en içten duygularımla selamlıyor, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Burada köy halkı ile birlikte keyifli vakit de geçiren Vali Aslan, toprak fırında pişen ekmekleri çıkardı, köyü daha sonra da ziyaret edeceğini belirtti. Ayrıca köy halkından Emine Teyze ile arasında eğlenceli diyaloglar da geçti. Vali Aslan daha sonra burada kendisi için hazırlanan sofraya da misafir oldu.

Huzurevlerindeki yaşlıları ziyaret etti

Muharrem Sancaklı ve Neriman Çilingir Huzurevleri’ndekiyaşlılarımızı da ziyaret eden Vali Aslan ve eşi büyüklerimizin duaları ve sevgisini alarak hatırlarını sorup ellerini öptü. Vali Aslan her bir yaşlımız ile sohbet edip sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara erişmelerini diledi.

Vali konağında mülki idari amirleri ağırladı

Vali Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan son olarak Ramazan Bayramı münasebetiyle Düzce’de görevli mülki idari amirlerini Vali konağında ağırlayarak, bayram coşkusunu bir arada yaşayıp, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Kaynak: h6medya 

22 0