VALİ AMCALARI VE DARIYERLİ’DEN BÜYÜK SÜRPRİZ

5 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Çocuk Evleri Sitesi’nde 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Darıyerli tarafından düzenlenen iftar programının ardından düzenlenen çay sohbeti ve sergiye katıldı.

1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından Düzce Çocuk Evleri Sitesi’nde herkese örnek olacak bir etkinlik düzenlendi.

Dün akşam, Dernek Başkanı Ömer Faruk Darıyerli ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar organizasyonunda çocuklarımızla unutamayacakları bir akşam geçirildi.

Devletimizin sevgi şemsiyesi altındaki 13-18 yaş çocuklarımızın yaklaşık 4 ay süren, el sanatları, resim ve orkestra çalışmaları neticesinde ortaya çıkardıkları çalışmalar, Düzce Beşiktaşlılar Derneğince düzenlenen iftar programında sergilendi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan da çocuklarımıza sürpriz yaparak iftar sonrası düzenlenen çay davetine katılım sağladı.

Sevgi evlerinde kalan çocuklarımızın her zaman, her ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarını ifade eden Vali Selçuk Aslan, başarılı çalışmalarından ve örnek kişiliklerinden dolayı evlatlarımızı kutladı.

Kendisinden bir istekleri olduğunda iletmelerini özellikle isteyen Vali Aslan, “Mutlaka bana ulaşın, isteklerinizi arzularınızı eksik etmeyin. Yüreğimizin kapıları size her zaman açık. Hızlı bir şekilde duyarız” ifadesinde bulundu.

 Kaynak: h6medya 

28 0