TSO BAŞKANI BIYIK’TAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan 2024

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadesinde bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“23 Nisan, Türk Milleti’nin iradesinin sembolüdür” diyen Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları, bu tarihte meclisimizi açmış ve cumhuriyetin ilanına kadar olan süreçte çalışmalarını bu mecliste alınan kararlar doğrultusunda vermişlerdir. Meclis, Asil Türk Milletinin iradesinin, ülkenin yönetimindeki tek karar mercii olduğunun göstergesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1924’te bu anlamlı günün bayram olarak kutlanması ve çocuklara armağan edilmesini öngörmüştür. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Kaynak: h6medya 

17 0