TED DÜZCE KOLEJİ’NDE ‘KARİYER GÜNLERİ’

11 Şubat 2024

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TED Düzce Koleji’nde düzenlenen “Girişimcilik ve İnovasyon” konulu söyleşide lise öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrenciliğin en kıymetli zaman olduğuna dikkat çeken Özlü öğrencilere, “Mesleğinizde en iyi olmak için çalışın” tavsiyesinde bulundu.

Yaşam temelli ve öğrenciyi merkeze alan, milli değerleri özümseyen, etik değerlere sahip, bilimsel düşünen, ülke ve dünya sorunlarına karşı farkındalığı ve çözüm üretme bilinci yüksek, araştırmayı ve yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinen, üretken, yaratıcı ve girişimcilik becerileri gelişmiş, entelektüel birikimi olan, empati kurabilen ve iletişim becerileri kuvvetli bireyler yetiştirmeyi hedefleyen TED Düzce Koleji, lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Kariyer Günleri’nde önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Öncü Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı, TED Düzce ve Bolu Koleji Kurucusu Önder Tonyalı, Yeşilay Düzce Şube Başkanı Ali Dilber, Lise Okul Müdürü Elif Özgüner, öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen Kariyer Günleri’nin bu kez konuğu Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü oldu.

TED Düzce Koleji Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi tarafından düzenlenen ve kolejin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Girişimcilik ve İnovasyon” konulu söyleşinin moderatörlüğünü 9.sınıf öğrencisi ve Lise Öğrenci Meclisi Başkanı Muzaffer Efe Şerifoğlu üstlendi.

Özlü, öğrencilerin dikkatle dinlediği söyleşide, kendisine yöneltilen sorulara yaşamından ve tecrübelerinden örneklerle cevap verdi.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Özlü söyleşi sonunda öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Her zaman söylediğim gibi öğrencilik en kıymetli zamandır, mesleğinizde en iyisi olmak için çalışın” dedi.

Söyleşi sonunda Özlü’ye öğrenciler tarafından katılım plaketi takdim edildi.

Kaynak: h6medya

74 0