“SOSYAL KOMİTE” İLK ETKİNLİĞİNİ YAPTI

15 Mayıs 2024

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından personelin sosyal ve mesleki ihtiyaçlarını karşılamak, iş birliği ve dayanışmayı arttırmak amacıyla oluşturulan Sosyal Komite ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında tescilli Konuralp pirincimizden yapılan pilav dağıtımı müdürlük ek binasında yapıldı.

Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelinin sosyal ve mesleki ihtiyaçlarını karşılamak, iş birliği ve dayanışmayı artırmak amacıyla oluşturulan “Sosyal Komite", ilk etkinliğini İl Müdürlüğü ek bina bahçesinde “Geleneksel Pilav Günü Etkinliği" ile gerçekleştirdi.

Etkinlik, Konuralp temasıyla gerçekleşti ve katılımcılara Düzce’nin önemli lezzet kaynaklarından biri olan ve coğrafi işaret tescilli Konuralp Pirincinden yapılan Konuralp Pilavı ikram edildi. 

Akşam mesai çıkışı saat 18:00'da Konuralp Müze Müdürlüğünde görevli rehber eşliğinde Konuralp Müzesi ve antik tiyatrosu gezilerek personele tarihi yerler hakkında bilgi verildi. Etkinlik, sessiz bahçeye kadar gerçekleşen doğa yürüyüşüyle tamamlandı.

İl Müdürü Esra Uzun, gerçekleşen etkinliğe katılarak personelini yalnız bırakmadı. Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ailesi çalışanları arasındaki bağı güçlendirmek ve iletişimi canlı tutmak amacıyla kurulan sosyal komite, kültür, sanat faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle de önümüzdeki günlerde de etkinliklerine devam edeceği bildirildi.

Kaynak: h6medya 

22 0