SEÇİM ÖNCESİNDE MONTAJLARI TAMAMLANMIŞTI

17 Nisan 2024

31 mart yerel seçimleri öncesinde çalışmaları hızlanan, hatta imalatı tamamlanan 2 köprünün de Asar Deresi üzerine yerleştirdiği rekreasyon projesi için kepçeler durdu. Şimdi ise şehrin kuzey ve güney yakasına ivme kazandırması beklenen proje için çalışmaların neden durduğu merak konusu…

2019 yerel seçimlerinden bu yana Düzce’nin çehresini değiştirmek adına kolları sıvayan ve Bakanlık ağırlığının da etkisi ile şehrin gelişimine önemli bir ivme kazandıran Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Asar Deresi Rekreasyon Projesi’nin çalışmalarını 31 Mart seçimleri öncesinde hızlandırmıştı.

Hatta 2 yıldır süregelen çalışmaların yerel seçimler öncesinde hızlanması nedeniyle vatandaş tarafından “Seçim mi yaklaşıyor ne?” eleştirilerini de beraberinde getirmişti.

Şehrin iki yakası arasındaki farkın kapanması ve Düzceli vatandaşlara yeni bir yaşam alanının oluşturulmasının hedeflendiği projede iki adet köprünün ilki ocak ayı sonunda Asar Deresi üzerine yerleştirilmişti. Şehrin kuzey ve güney yakasına ivme kazandırması hedeflenen projede, ardından ikinci köprü için imalat hazırlıklarına başlanılmış ve son köprü de seçimlerin hemen öncesi Asar Deresi üzerindeki yerine iliştirilmişti. Ayrıca proje tamamlandığında ortaya çıkması beklenen rekreasyon projesi de gözle görünür bir şekilde meydana çıkmaya başlamıştı.

Fakat seçimler öncesinde hummalı bir çalışmanın yapıldığı bölgede seçimlerin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen bu süre zarfında hiçbir kepçenin çalıştığı görülmedi. Adeta sessizliğe bürünen bölgede vatandaşlar, projenin neden durduğunu merak etmeye başladı.

Kaynak: h6medya 

15 0