ÖZLÜ PROJELERİ İÇİN KAYNAK ARIYOR

23 Mayıs 2024

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü İlbank Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret etti. Özlü, Türk ve yardımcıları ile Düzce’nin ihtiyaç ve taleplerini görüştü.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart tarihinde yapılan yerel ve mahalli idareler seçimlerinin ardından seçilmesi sonrası makamında tebrikleri kabul ederken bir yandan da Düzceliler’e vaat ettiği projeleri hayata geçirmek üzere kaynak arayışına devam ediyor.

Şehrin çehresini değiştirmek adına çalışmalarını ivedilikle sürdüren Başkan Özlü, mesaisinin birçoğunu neredeyse Ankara’da geçiriyor. Seçimler öncesinde vatandaşa sunduğu 100 projeyi hayata geçirmek için başkentteki ikili ilişkilerini de kullanarak kaynak arayışını sürdürüyor.

Bu nedenle Özlü, belediyelerin en büyük kaynaklarından olan İlbank’ın Genel Müdürü Recep Türk’ü ziyaret etti. Özlü ziyareti sırasında Türk ve yardımcılarına Düzce’nin ihtiyaç ve taleplerini sundu.

Özlü, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi:

“İlbank Genel Müdürü Sn. Recep Türk, Genel Müdür Yardımcıları Sn. M. Ferit Yüksel, Sn. Onuray Gözütok’a Düzcemiz ile ilgili ihtiyaç ve taleplerimizi sunduk.

Bugüne kadar şehrimize olan destekleri ve yakın ilgileri için Sn. Genel Müdürümüz ve yönetimine teşekkür ediyorum.”

Kaynak: h6medya 

15 0