O’NLAR MESAİ GÖZETMEYEN KAHRAMANLARIMIZ!

9 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Kaynaşlı Trafik Uygulaması Noktasını ziyaret ederek bayramda alınan tedbirleri de yerinde inceledi. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan polis ve jandarma ekiplerimizin bayramını da kutlayan Vali Aslan, uygulamalar sırasında trafikteki sürücülerden emniyet kemeri takmaları hususunda hassasiyet göstermelerini isteyerek güvenli yolculuklar diledi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Kaynaşlı Trafik Uygulama Noktasını ziyaret etti. 

Mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan polis ve jandarma ekiplerimizi görevleri başında ziyaret eden Vali Aslan, kolluk kuvvetlerimize özverili çalışmalarını ve toplumun güvenliği için sergiledikleri özveriyi takdir etti.

Vali Aslan bayramı görevi başında geçiren tüm görevli emniyet ve jandarma personellerinin Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladı.

İncelemeler sırasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Vali Aslan, bayram tatili başlangıcından bulunulan ana kadar bayram trafiğini değerlendirerek trafik güvenliğinin temel unsurlarından biri olan emniyet kemeri kullanımına dikkat çekti. 

Vali Aslan ayrıca sürücülerin ve yolcuların emniyet kemerlerini her zaman kullanmalarını, fasılalı molalar vermelerini, hız ve takip mesafe kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.

Kaynak: h6medya 

14 0