MHP ADAYI BAYRAK ÇİLİMLİ’DE SON SÜRAT ÇALIŞIYOR

25 Mart 2024

MHP Çilimli Belediye Başkan Adayı İsmail Bayrak yerel seçimler için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Çaldığı her kapıda vatandaşın teveccühü ile karşılanan Bayrak, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatırken seçmenin sorun ve taleplerini de dinliyor.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Çilimli’yi almak adına gece gündüz demeden kapı kapı gezen MHP Çilimli Belediye Başkan Adayı İsmail Bayrak vatandaşın teveccühü ile karşılanıyor.

İlçenin sevilen siması Bayrak, seçim yarışını kazanmak ve ilçeyi geliştirmek adına yapmak istediği projelerini vatandaşlarla paylaşıyor. Ayrıca seçmenin sorunlarını dinleyip notlarını da alıyor. 

Günün startını Arabacı Mahallesi sakinleri ile veren Bayrak burada vatandaşlarla ev ziyaretinde bir araya geldi. Bayrak’a meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile partinin ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Daha güçlü ve yaşanılabilir Çilimli için canla başla çalışacağının sözünü veren Bayrak ardından Asel Çamaşırları Tekstil ile Kayı Makine’yi ziyaret etti. Burada çalışan personelleri selamlayan MHP Çilimli Belediye Başkan Adayı İsmail Bayrak projelerini de anlatmayı ihmal etmedi.

Kaynak:h6medya 

34 0