“KENAN ADAY OLURSA KARŞISINA ÇIKMAM” DEDİ

13 Nisan 2024

Geçtiğimiz 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler öncesinde “Kenan aday olursa karşısına çıkmam” diyen Gümüşova eski Belediye Başkanı Muharrem Tozan, mazbatasını alan yeni Başkan Kenan Sübekçi’ye görevi asaletle teslim etti. Birlikte paylaştıkları 5 yıllık görev süreleri boyunca yarış değil destekleyici bir tutum arasında olduklarına şahit olduğumuz ikili, devir-teslim sırasında adeta “Helal olsun” dedirtti.

2019 yılında yapılan yerel seçimde MHP’den Gümüşova Belediye Başkanı seçilen Muharrem Tozan, görevi Belediye Başkanı Kenan Sübekçi’ye teslim etti.

Tozan döneminde, belediye başkan yardımcılığı görevini 5 yıl boyunca başarı ile üstlenen ve geçtiğimiz 31 mart tarihindeki yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olup önemli bir farkla seçilen Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi başkanlık koltuğuna geçtiğimiz hafta oturdu.

“Kenan aday olursa karşısına çıkmam” dedi

Mazbatasını almasının ardından Sübekçi, AK Parti yönetimi ile birlikte Gümüşova Belediyesi’ne geldi. Kendisini burada Tozan karşıladı. Makama geçen eski ve yeni başkan arasında gerçekten de duygusal anlar yaşandı. Sorunsuz bir dönem geçiren ikili devir teslim töreninde de aralarındaki abi-kardeş ilişkisini samimiyetle yansıttı.

Edinilen kulis bilgilerine göre ise belediye başkan adaylığı bekleyen Sübekçi için Tozan’ın, “Kenan aday olursa karşısına çıkmam. O bir gün belediye başkanı zaten olacak.” dediği biliniyor.

Görevi asaletle teslim etti

Devir-teslim töreni sırasında belediyenin mührünü teslim eden ve görevi asaletle teslim eden Tozan’ın ardından bir konuşma yapan Sübekçi, hem hizmetlerinden dolayı hem de siyaseti ve şehr-ül eminliğin nasıl olacağını kendisine öğrettiği için Tozan’a teşekkür etti. Ardından tüm belediye personeli ile vedalaşan Gümüşova eski Belediye Başkanı Tozan’a aracına kadar Sübekçi eşlik etti.

Helal olsun Tozan!

Düzce’de gerginlikten ve kavgalardan uzak siyasi ortamlara şahit olunması, görmeyi özlediğimiz resimlerden. Geleceğe umutla bakmamıza sebep olan böyle tarihi olaylara özellikle kişiler, asla unutulmayacak. O yüzden kendisine ‘helal olsun’ dedirten Tozan’ı da tarih unutmayacak.

Kaynak: h6medya 

20 0