JANDARMA TİMLERİ DÜZCE’DE KUŞ UÇURTMUYOR

12 Nisan 2024

Düzce Valiliği tarafından alınan Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında jandarma timlerimizin cayrokopter ile havadan yaptığı denetimler sonucunda Denetimler kapsamında 4 araç ve 1 sürücü trafikten men edilirken, aranan 1 şahıs yakalandı.

Ramazan Bayramı öncesinde yapılan geniş ve istişareli toplantılar sonucu Düzce Valiliği tarafından alınan tedbirler kapsamında kolluk kuvvetlerimiz tarafından kuş uçurtulmuyor.

 

Vatandaşların güvenli bir bayram geçirmesi adına hem kara hem havadan trafik tedbirleri adına yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

 

Bu kapsamda Düzce İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması timleri tarafından 11 Nisan 2024 tarihinde 10:00-11:00 saatleri arasında D.655-01 Düzce Akçakoca ve D.010-05 Akçakoca Alaplı Devlet Karayolu üzerinde 'Cayrokopter' ile havadan trafik denetimi faaliyeti icra edildi.

İcra edilen havadan trafik denetimi sonucunda 118 araç denetlendi. Denetimler kapsamında 4 araç ve 1 sürücü trafikten men edilirlen, aranan 1 şahıs yakalandı. Ayrıca 13 yol kullanıcısına çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiğinden idari işlem yapıldı.

 

Bayram tatili süresince Düzce ili genelinde yoğunlaştırılmış olarak sabit / seyir ve havadan trafik denetimlerine devam edileceği bildirildi.

Kaynak: h6medya 

19 0