HASTANEDE İKİ ÖZEL GÜN BİR ARADA KUTLANDI

13 Mayıs 2024

12 Mayıs Anneler Günü ve Hemşireler Günü münasebetiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde etkinlik programı düzenlendi. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Muncurlu Kadın ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret ederek hem hastanede yatan çocukların annelerinin Anneler Gününü kutladı hem de 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla hemşirelerin bu özel günlerinde yanlarında oldu.

Hafta sonu iki özel gün bir araya geldi... 12 Mayıs hem Anneler Günü hem de Hemşireler Günü olarak kutlandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz da bu özel günde Muncurlu Kadın ve Çocuk Hastanesi’nde yatmakta olan çocukların annelerine karanfil hediye ederek anneler günü kutladı. Dr. Yılmaz aynı zamanda hemşirelerin de hem Anneler Günü hem de Hemşireler Gününü kutlayarak sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon konusunda destek oldu.

“Allah hepsinden razı olsun”

Hastanede tedavi olan kızının yanında kalan anne Şefika Tüfekçi, ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, “Çok teşekkür ederim anlamlı bir günde geldikleri için. Allah başımızda eksik etmesin. Böyle geleceklerini beklemiyordum. Ama aklımdan da geçirdim. Acaba ziyaret ederler mi dedim. Geleceklerini tahmin etmemiştim. Gerçekten doktorlar ve hemşireler çok iyiler. Bizimle yakından ilgileniyorlar. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

“Bütün çalışan arkadaşlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum”

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ise sağlık çalışanları ve annelerin yanında olduklarını belirterek, “Hem Hemşireler Günü hem Anneler Günü. Öncelikle sağlık çalışanlarımızın hemşireler gününü kutluyorum. Çocuk servisinde yatan çocuklarımızın annelerinin, anneler gününü kutlamak için geldik. Onlarla güzel vakit geçirdik. Biliyorsunuz hastanemizde hemşire arkadaşlarımızın buraya gelen hastalarımızla yakından ilgilenmesini sağlamak için çalışıyoruz. Ben bütün çalışan arkadaşlarımıza gayretleri için teşekkür ediyorum. Hem çalışanlarımızın hem annelerimizin Anneler gününü kutluyorum. Hemşireler gününü de kutluyorum” dedi.

Kaynak: h6medya 

21 0