HABER MERKEZİMİZ ARACILIĞI İLE YETKİLİLERE SESLENDİ

23 Mayıs 2024

Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü şoföründen, engelli kızını bebek arabası ile otobüse bindirdiği için kendisini azarladığını iddia eden Filiz Aksel isimli vatandaş haber merkezimiz aracılığıyla yetkililere seslendi: “Yolculara ser ve kırıcı davranıyor. Engelli kızımı bebek arabası ile otobüse bindirdiğim için beni azarlıyor!”

Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü şoföründen şikayet var… Bir otobüs şoförünün herhangi bir yolcuya kaba olarak algılanacak bir davranışı kabul edilemezken, hele ki özel gereksinimli bir çocuğun annesine kendisini kötü hissettirmesi normal karşılanacak bir durum değildir.

Engelli kızının tedavisi için bebek arabası ile otobüse binmek zorunda olan Filiz Aksel isimli vatandaş H6 Haber Merkezimiz aracılığıyla otobüs şoförünün davranışlarından dolayı yaşadığı mağduriyeti yetkililere duyurmak istedi.

“Engelli kızımı bebek arabası ile otobüse bindirdiğim için beni azarlıyor”

Sosyal medya hesabımızdan haber merkezimize ulaşan Filiz Aksel, 81 HO 1512 plakalı Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsü şoförünün, engelli kızı ile otobüse bindiğinde kendisine yaşattığı kötü muameleyi şu ifadelerle dile getirdi.

“Sizden H6 Haber olarak bir ricam var. 81 HO 1512 plakalı aracın şoföründen şikayetçiyiz. Yolculara sert, azarlayıcı kırıcı davranıyor. Kızım yüzde 90 engelli. Bebek arabasıyla gezdirmek zorundayım. Kızım Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor. Bu plakalı otobüs şoförüne her denk geldiğimizde bebek arabasıyla bindiğimiz için beni azarlıyor. Lütfen gündeme getirin.”

Kaynak: h6medya 

15 0