H6 MEDYA ARACILIĞI İLE YETKİLİLERE SESLENDİ

28 Mayıs 2024

Düzce’nin kanayan yaralarından birine parmak basan ve gençlerin uyuşturucu bağımlılığından kurtulması için H6 Medya aracılığı ile yetkililere seslenen Muhammet Meydan isimli bir vatandaş, “Siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp Düzce’nin ortak çıkarları için bir araya gelmeliyiz. Birlikte hareket ederek Düzce’mize rehabilitasyon merkezi kurabiliriz” ifadesinde bulundu.

Ülkemizin ve Düzce’nin kanayan yaralarından biri olan ve özellikle gençlerimizi tuzağına düşürerek hayatlarını mahveden uyuşturucu konusuna Muhammet Meydan isimli bir vatandaş duyarlılık örneği gösterip tüm siyasi ve yetkililere seslendi.

H6 Medya aracılığı ile sesini duyurmak isteyen ve yetkililerin, gençlerin uyuşturucu bağımlılığından kurtulması için Düzce’ye bir rehabilitasyon merkezi kurulması noktasında gerekli çalışmaları bir an önce başlatması gerektiğine dikkat çeken Meydan, “geleceğimiz ve evlatlarımız için” diyerek şu ifadelerde bulundu:

“Siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp Düzce’nin ortak çıkarları için bir araya gelmeliyiz”

“Yüreğimizi dağlayan acılarla dolu bir dönemden geçiyoruz. Genç fidanlarımızın erken kaybı hepimizi derinden etkiliyor. Ancak bu acılarla dolu zamanlarda birlikte hareket etmeliyiz. Bu nedenle, siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakarak, Düzce'nin ortak çıkarları için bir araya gelmeye davet ediyorum.

“Birlikte hareket ederek Düzce’mize rehabilitasyon merkezi kurabiliriz”

Gençlerimizin geleceğini şekillendirmek, onlara güvenli bir yaşam alanı sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Siyasi liderlerimizden, sivil toplum örgütlerine, iş dünyasından eğitim kurumlarına kadar herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Ancak birlikte hareket ederek, Düzce'mize rehabilitasyon merkezi kurabiliriz.

“Düzce’nin yarası hepimizin yarasıdır”

Lütfen bu çağrıya kulak verelim, birlikte daha güzel bir gelecek inşa edelim. Çünkü Düzce'nin yarası, hepimizin yarasıdır.”

Kaynak: h6medya 

21 0