ERDOĞAN’DAN TEBRİK TELEFONU ALDI

3 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre yeniden seçilerek güven tazeleyen Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü’yü telefonla arayarak tebrik etti. Özlü’nün daha yüksek bir oranla seçimi almayı hedeflediğini belirtmesi üzerine Erdoğan, “Takma kafana, zaferin büyüğü küçüğü olmaz. Zafer, zaferdir” yanıtını verdi.

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Düzce’de resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40,22’sini alarak yeniden Düzce Belediye Başkanı seçilen mevcut başkan ve AK Parti Adayı Dr. Faruk Özlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tebrik telefonu aldı.

Dün akşam gerçekleştirilen TBMM iftarı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir dizi programa katılan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, o anları çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Özlü’yü telefonda tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programının yoğun olduğunu belirterek, “Sıkışığım, yurtdışı bazı seyahatlerim var. Amerika, Suudi Arabistan, oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim” dedi.

Konuşmanın devamında daha fazla bir oy oranı ile seçimi kazanmak istediğini ifade eden Özlü’ye Erdoğan, “Takma kafana, zaferin büyüğü küçüğü olmaz. Zafer, zaferdir” yanıtını verdi.

Kaynak: h6medya 

23 0