ERDOĞAN EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİNİ AÇIKLADI

16 Şubat 2024

Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine 43 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da seçim mitinginde konuşuyor.

"YEREL YÖNETİMLER AK PARTİLİ OLURSA KILINA ZARAR GELMEZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • Her şehirde rakiplerimize meydan okuyoruz. Eser ve hizmet müktesebatı konusunda bizimle yarışacak parti mevcut değil. Seçimlerde karşımıza çıkan partilerin bir kısmının bırakın şehirlerimize, kendilerine bile hayrı yok.

  • Bu kardeşiniz bu ülkenin Cumhurbaşkanı mı? Cumhurbaşkanı AK Partili Erdoğan... Hükümet onda. Burada yerel yönetimde de AK Partili belediyeler olduğu zaman Ordu'nun kılına zarar gelmez.

"BİZ YOKSAK DOĞAL GAZ YOK"

  • Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok.

  • Depremden teröre hiçbir başlıkta en küçük bir zafiyete izin vermiyoruz, vermeyeceğiz.
  • EMEKLİ İKRAMİYESİ 3 BİN LİRA OLDU

  • Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına tekrar bir artış yapmayı planlıyoruz. Eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye bir geliri yoktu. Önümüzdeki bayram bu rakamı 3 bin liraya yükselteceğiz.

Kaynak: h6medya

52 0