EMNİYET GÜÇLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA

9 Nisan 2024

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında yapılan uygulamalar sonucunda 371 gramı metamfetamin olmak üzere çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, 4 litre alkol, çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ayrıca trafik ekipleri tarafından 108 araç trafikten men edildi.

Emniyet güçlerimiz tarafından il genelinde yapılan uygulamalar sonucunda birçok uyuşturucu madde ele geçirilirken, aranması olan şahıslar yakalanıp cezaevine gönderildi.

Aranan 19 şahıs yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1-7 Nisan tarihleri arasında yapılan uygulamalarda 14 bin 37 şahıs sorgulandı. Sorgulamalar neticesinde arandığı tespit edilen 19 şahıs yakalandı.

Ayrıca yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 5 adet şarjör, 185 adet fişek, 2 adet kesici/delici alet ve bin 300 TL suçtan elde edilen para ele geçirildi.

371,7 gram metamfetamin, sentetik madde ve esrar ele geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele uygulamalarında ise ekipler, 24 olaya müdahalede bulundu. Yapılan müdahalelerde 25 şahıs hakkında işlem yapılırken 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen müdahalelerde 371,7 gram metamfetamin, 55,7 gram sentetik kannabinoid, 15,6 gram esrar ile 12 adet sentetik ecza ele geçirdi.

Silah, bıçak, tefecilik, resmi belgede sahtecilik…

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri 1 adet kaçakçılıkla mücadele kanunu, 2 adet ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanun, 1 adet tefecilik ve 1 adet resmi belgede sahtecilik olayına müdahalede bulundu. 

Olaylar neticesinde 6 şahıs hakkında işlem başlatılırken, şahıslar sorgularının ardından serbest bırakıldı. Ayrıca 4 litre alkol ile 1 adet sahte plaka ele geçirildi.

108 araç trafikten men edildi

Son olarak Trafik Tescil ve Denetleme ekipleri tarafından 42’si okul servisi ile 451’i motosiklet olmak üzere toplamda 9 bin 119 araç denetlendi. 

Denetlemelerde 3 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan toplam bin 987 araç ve sürücüsüne idari para cezası kesildi. 108 araç ise trafikten men edildi.

Kaynak: h6medya 

11 0