EMEKLİLER DİKKAT!

25 Mart 2024

Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi. Bakan Işıkhan ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağını da gün gün belirtti. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Bakan Işıkhan bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan arasında yatırılacağını duyurdu.

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Bakan Işıkhan bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan arasında yatırılacağını duyurdu.

ÖDEME DETAYLARI

Bakan Işıkhan'ın paylaşımına göre; 4(a) (SSK) kapsamında gelir ve aylık alanlardan ödeme günü ayın 17 ve 18'i olanlara 2 Nisan'da, 19, 20, 21, 22'si olanlara 3 Nisan'da, 23, 24, 25, 26'sı olanlara ise 4 Nisan tarihinde ödeme yapılacak.

EMEKLİ SANDIĞI ÖDEME TARİHLERİ

Öte yandan 4(c) (Emekli Sandığı) kapsamında her ayın 1 ile 5'i arasında aylık alanların ödeme günü; 1 ve 2 olanlara 2 Nisan, 3, 4 ve 5 olanlara aylıkları ile birlikte aynı günde olmak üzere 3-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

Kaynak: h6medya 

31 0