DÜZCE’NİN 5 YILLIK KADERİ BELİRLENECEK

31 Mart 2024

Düzce’de bugün yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimi için tüm seçmen sandık başına gidiyor. Sabah saat 08.00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00 itibariyle sona erecek. Düzce’nin 5 yıllık kaderinin belirlendiği seçim için kolluk kuvvetleri tarafından tüm güvenlik önlemleri alındı.

31 Mart (bugün) tarihinde yapılan yerel ve mahalli idareler seçimleri için tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de seçmenler sabah saat 08.00 itibariyle sandık başına gitmeye başladı. Seçmenler bugün, 5 yıl boyunca Düzce’yi yönetecek belediye başkanlarını, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlarını seçecek.

Seçim tarihinin belki de en heyecanlı yarışının yaşandığı bu seçimlerde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı herhangi bir sorun yaşanmaması için okul binalarında gerekli tüm güvenlik önlemlerini aldı.

Saat 17.00’a kadar sürecek olan oy kullanma işlemi sonrasında sandık başkanları ve görevlilerin denetiminde başlayacak. Ardından sayılan oy pusulaları görevliler eşliğinde seçim kurullarına teslim edilecek.

Kaynak: h6medya 

26 0