DÜZCELİ 200 HACI ADAYI DUALAR EŞLİĞİNDE UĞURLANDI

17 Mayıs 2024

Kutsal topraklara hac ibadetlerini yerine getirmek üzere yola çıkan 200 kişilik kafile, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve aileleri tarafından dualarla uğurlandı.

Düzce’den hacca gitmek üzere hazırlanan 200 hacı adayı, Cedidiye Camii Meydanı’ndan bugün Kutsal Topraklara uğurlandı. Hacı adaylarının uğurlanma töreninde Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve protokol üyeleri de hazır bulundu

Vali Selçuk Aslan, hacı adaylarının ibadetlerinin kabulünü dileyerek hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

İslam dininin en önemli şartlarından birini yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara doğru yola çıkan hacı adayları kendilerini uğurlamak üzere gelen yakınları tarafından dualarla yolcu edildi. Hacı adayları ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı tören boyunca Kuran-ı Kerim ve dualar okundu.

Hacı adayları daha sonra kendileri için hazırlanan otobüse binerek İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru yola çıktı. Yakınları ile duygusal anlar yaşayan hacı adayları Kurban Bayramı sonrasına kadar yaklaşık 30 gün boyunca Arabistan’da hac ibadetlerini yerine getirecek.

Kaynak: h6medya 

37 0