DÜZCE’DE FUHUŞ OPERASYONU

28 Mart 2024

Düzce Emniyetinden fuhuş operasyonu! Düzce’de, 2’si masaj salonu olan 4 işletmede fuhuş yapıldığının tespit edilmesi üzerine işletmelerin 1 ay süre ile kapatılmasına karar verildi. Ayrıca bir işletme ve sahibi hakkında fuhuşa yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından son 2 ay içerisinde Düzce merkezde faaliyet gösteren 2’si SPA ve masaj merkezi olmak üzere toplamda 4 işletmede fuhuş yapıldığı tespit edildi.

Bu işletmelerin Genel Kadınlar ve Genelevlerin Tabi Olacakları Hükümler ve Fuhuş Yüzünden Bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele Tüzüğünün 104. maddesi gereğince bir aylık süre ile kapatılmasına karar verildiği bildirildi.

Ayrıca geçtiğimiz 26 Mart günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından umuma açık yerlerin denetimi kapsamında Düzce’de masaj salonu olarak faaliyet gösteren bir işyeri kontrol edildiğinde masaj salonu içerisinde fuhuş yapıldığı tespiti üzerine fuhuşa yer ve imkân sağlayan şüpheli, mağdur ve bilgi sahibi şahıslar intikal ettirilerek gerekli tahkikata başlanıldı.

Kaynak: h6medya 

 

29 0