DÜZCE’DE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI

19 Mayıs 2024

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Düzce’de coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından 18 Temmuz Spor Salonu’nda devam eden etkinliklerde sanat ve spor etkinliklerinin yanı sıra Kusursuz Kafe çalışanlarının potpori performansı büyük beğeni topladı.

Yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı‘nın anıta çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Akabinde tören toplu hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Çelenk törenin ardından kutlamalar 18 Temmuz Spor Salonunda devam etti. Burada yapılan törene Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekilleri Talih Özcan ve Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kılıç, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Düzceli vatandaşlar, öğrenciler, öğretmenler ve sporcular katıldı.

Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Düzce Valisi Selçuk Aslan, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaparak geleceğimizin teminatı gençlerin ve tüm milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Sanatsal etkinliklerden, spor aktivitelerine kadar çok sayıda etkinliğin düzenlediği kutlamalarda, Kusursuz Kafe çalışanlarının oluşturduğu halk oyunları ekibi potpori gösterisi sundu. Down sedromlu, otizmli, hafif/orta zihinsel engelli ve bedensel engelli gençlerden oluşan ekibin performansı büyük beğeni toplayarak alkış aldı. 

Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü sporcularının da jimnastik, güreş ve judo gösterileri ile renk kattığı etkinlikler, şiir dinletisi, ritim, koro, kick boks ve okçuluk, halk oyunları ve oratoryo gösterileri ile devam etti.

Kaynak: h6medya 

16 0