CAYMAZ’A TAM DESTEK SÖZÜ

25 Mart 2024

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, mahalle statüsüne yeni kavuşan Yeni Çerkez Taşköprü Mahallesi sakinleri ile mahalle konağında bir araya geldi. Gencinden yaşlısına toplumun tüm kesimlerini düşünerek hazırladığı projelerini anlatan Caymaz, seçmenin teveccühünü kazanırken, ziyaretten de tam destek sözü alarak ayrıldı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçimlerine artık günler kaldı. Düzce’de bulunan adayların da seçim yarışı hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ve vatandaşın desteğini alarak bu yarışta kendisine ivme kazandıran DEVA Partisi’nin Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Sahadan bir an olsun ayrılmayan Caymaz ve ekibi, kapı kapı gezerek vatandaşa projelerini anlatmayı sürdürüyor.

Son olarak mahalle statüsüne yeni kavuşan Yeni Çerkez Taşköprü Mahallesi’ni ziyaret eden Caymaz burada bulunan mahalle konağında sakinlerle bir araya geldi. Miting havasında bir kalabalık tarafından karşılanan Caymaz, seçmenden tam destek sözü aldı.

Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Caymaz, “Bu akşam Çerkez Taşköprü Mahallesi'ne misafir olduk. Mahalle konağında bir araya geldiğimiz kıymetli hemşerilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Tüm mahalle büyüklerimize ve dostlarımıza bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu.

Kaynak: h6medya

30 0