BAŞKAN SÜBEKÇİ TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKTI

4 Nisan 2024

Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi, teşekkür ziyaretlerine başladı. Esnafı ziyaret edip tek tek teşekkür eden Sübekçi, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olacağının da altını çizdi.

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 49,11 oy oranı ile en yakın rakibine yüzde 17 fark atan AK Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi, ilçe halkının teveccühü ile yeni dönemin belediye başkanı oldu.

Seçim sürecinde durup dinlenmeden çalışan Sübekçi ve ekibi, bu yoğun temponun hakkını vererek aldığı seçim yarışı sonrasında teşekkür turlarına başladı. Sübekçi’ye ziyaretleri sırasında AK Parti Gümüşova Kadın Kolları Başkanı Cansu Çavuş Ceylan da eşlik etti.

İlk olarak esnafın ziyaret eden Başkan Sübekçi, herkesle tek tek tokalaşarak kendisine destek verse de vermese de teşekkür etti.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Sübekçi, “Esnafımızı ziyaret ederek, bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese minnettarlığımızı ilettik. Sizlerin samimi desteği yüreğimize dokunuyor. Her birinize derin teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerinde bulundu.

Sıktığı her elde tüm Gümüşova halkının belediye başkanı olduğunu dile getiren Sübekçi, durmadan çalışacaklarını ve Gümüşova’ya yeni değerler kazandırmak için tüm gayretini sarf edeceğini belirtti.

Kaynak: h6medya 

23 0