BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs 2024

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Özlü mesajında gençlik ruhunun azim, kararlılık ve çok çalışma ile besleneceğini, Cumhuriyetimizin bu duruş ile yükseleceğini dile getirdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 19 Mayıs’ın 105. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakıldığı tarih ve Türk Gençliği’ne armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümünde yayımladığı mesajında Başkan Özlü şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, Büyük Türk Milleti’nin bağımsızlık meşalesinin yandığı tarihtir. O gün mutlak bağımsızlığı kazanmak, ülkemizin yarınlarını inşa etmek için başlayan mücadele nasıl gençlerimizin emeği, canı ve fedakarlığı ile yapıldıysa bugün de aynı kararlılık ve azim devam etmektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan güvenini her zaman dile getirdiği gibi bizler de Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar muhafızı olacak gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz. Bugün attığımız her adım, inşa ettiğimiz her yeni proje onların önünü açmak, muasır medeniyetlerle yarışan bir neslin yetişmesi içindir. Çalışan, çok çalışan, ne iş yaparsa yapsın en iyisi olmak için uğraşan gençler her zaman kazanacaktır. Bu yüzdendir ki; Düzce özelinde kütüphanelerimiz, gençlik merkezlerimiz, spor tesislerimiz ve daha birçok imkanımızla her daim destek olmaya, kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamaya devam edeceğiz. 19 Mayıs anısına o gün aldığı kritik kararlarla Yeni Türkiye’nin inşasında ilk adımı atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bugüne kadar vatanımız, milletimiz için canını feda eden şehitlerimizi rahmet, minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun.”

Kaynak: h6medya 

16 0