BAŞKAN KOÇ VE İGM’DEN İLK ZİYARET VALİ ASLAN’A

18 Nisan 2024

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç ve İl Genel Meclis Üyelerini Konuralp Bey Toplantı Salonu’nda kabul etti.Yeni dönemin uyum içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Aslan, yeni dönem için tekrar seçilen Meclis Başkanı Fazlı’ı Koç’a başarılar diledi.

Düzce İl Genel Meclisi 31 Mart yerel ve mahalli idareler seçimlerinin ardından göreve gelen üyeleri ve ardından yapılan seçimlerde İl Genel Meclis Başkanı olarak seçilen Fazlı Koç, ilk ziyaretlerini Düzce Valisi Selçuk Aslan’a yaptı.

2024-2029 döneminde birlikte çalışacakları Düzce Valisi Selçuk Aslan meclisi, Düzce Valiliği Konuralp Bey Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni dönemde tekrar seçilerek güven tazeleyen İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç’u tebrik etti.

İl genel meclisi üyeleri ile yapılan toplantıda İl Özel İdarelerin idari yapıdaki yeri ve vilayetlerin kalkınmalarındaki önemi hakkında örnekler vererek, görev sürelerini kapsayan dönemin uyum içinde ve başarılarla dolu geçmesi dileklerinde bulunuldu.

Kaynak: h6medya 

15 0