BAŞKAN ADAYI OLARAK KONUŞTU; SÖZ VERDİ!

9 Şubat 2024

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı ilk konuşmasında Düzce Belediyesi’nin artık ulaşılması zor bir kurum haline dönüşmesine dikkat çekerek, “Belediye ile halkın arasının açıldığını üzülerek takip ediyoruz. Makamların gerçek sahibi halktır. O biz, ‘Görev bizim, makam Düzceli’nin’ diyoruz” dedi.

DEVA Partisi Düzce Kurucu İl Başkanı Murat Caymaz, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında Düzce Belediye Başkan Adayı olarak büyük bir coşku ile açıklandı.

Caymaz, bugün ilk kez Düzce Belediye Başkan Adayı olarak basının karşısına çıkıp iddialı bir açılış konuşması yaptı.

“Ben bugün karşınızda; Düzce’de doğmuş, büyümüş, burada hayatını devam ettiren, Düzce’yi kalpten seven bir kardeşiniz olarak bulunuyorum.” diyerek sözlerine başlayan Caymaz, şöyle devam etti:

“Düzce’nin insanıyla, doğasıyla, farklı kültürlerin buluşmasıyla ve potansiyeliyle harika bir şehir olduğuna inanıyorum. Ve bu güzel şehrin daha iyi hizmetlere, potansiyelini ortaya çıkaracak projelere, ez cümle kıymet verilmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.”

“Düzce Belediyesi’nin ulaşılması zor bir kurum haline dönüşmesine gönlümüz razı değil”

Makamların gerçek sahibinin halk olduğuna dikkat çeken Caymaz, “Ancak son yıllarda makamların başına geçenler milletimizle olan bağı giderek koparıyorlar. Şu anki mevcut durumda Belediye makamı ile halkın arasının açıldığını da üzülerek takip ediyoruz. İsteklerin ve taleplerin kolayca söylenebildiği bir makam olan Düzce Belediyesi’nin ulaşılması zor bir kurum haline dönüşmesine gönlümüz razı değil.” dedi.

“Bizim için önce insan sonra siyaset geliyor”

Düzce Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde de hizmet odaklı çalışan DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, “Bizler makam ve mevki değil görev talep ediyoruz.” diyerek şöyle devam etti:

“Belediye başkanı yardımcısı olarak görev yaptığım yıllarda herkese kapım açıktı ve sosyal iletişime çok önem veriyordum. Dün nasılsam bugün öyleyim ve söz veriyorum yarın da aynı şiarla Düzce’mize hizmet edeceğim. Görev aldığım süre zarfında hiç kimseyi ayırmadım, hiçbir siyasi parti gözetmedim, yasal ve teknik olarak engeli olmayan tüm taleplere çözüm bulmaya çalıştım. Çünkü bizim için önemli olan önce insan, önce dostluklar, sonra siyaset geliyor. 

“Düzce’mizi DEVA Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz”

Düzce’nin mevcut sorunlarını çözmek için, şehrimizi liyakat esaslı kadrolarla, şeffaflık ve hesap verilebilirlik anlayışıyla birlikte yöneterek Düzce’mizi DEVA Belediyeciliğiyle tanıştırmak istiyoruz. Bugüne kadar görev aldığımız hiçbir konuda sizleri mahcup etmedik, Allah’ın izniyle bundan sonra da mahcup etmeyeceğiz.

“Görev bizim, makam Düzceliler’in”

Son olarak Demokrat Parti ve Gelecek Partisi’nin il başkanları ve teşkilatlarına teşekkür ederek “Başarıya birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız. Görev Bizim, makam Düzcelilerin” dedi.

Kaynak: h6medya

52 0