BABACAN: “BİZ İYİ VE TEMİZ YÖNETİRİZ”

9 Şubat 2024

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayının Murat Caymaz olduğu açıklandı. Partililer tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Caymaz’ın adaylığını tebrik eden Babacan ilimizin kötü yönetildiğine dikkat çekerek, “Düzce, iktidarın görmezden gelmesine, yatırım yapmamasına kurban edilecek bir şehrimiz değil. Düzce’yi layık olduğu gibi, demokrasiyle, adaletle ve tertemiz yönetimle inşallah buluşturacağız.” dedi.

DEVA Partisi’nin bir süredir merakla beklenen adayı bugün açıklandı. Düzce’de Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin de destekleme kararı aldığı Murat Caymaz’ın Düzce Belediye Başkan Adaylığı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımıyla bugün parti il binasında düzenlenen basın toplantısı ile yapıldı. 

Aday tanıtım toplantısına DEVA Partisi Milletvekili İdris Şahin, DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Kaşıkoğlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Tokaliç, Demokrat Parti İl Başkanı Mithat Ceylan, partilerin milletvekilleri ve genel merkez yetkililerinin yanı sırada çok sayıda partili katıldı.

“Biz iyi ve temiz yönetiriz”

Toplantıda yaptığı konuşmasında Düzcelilere seslenen Babacan, “Biz iki şeyi ısrarla söylüyoruz. Ne diyoruz? Belediyeleri, bir, biz iyi yönetiriz. İki, biz temiz yönetiriz. Düzce’yi layık olduğu gibi, demokrasiyle, adaletle ve tertemiz yönetimle inşallah buluşturacağız.” dedi.

“Adayımız alnının akıyla imtihandan geçmiştir”

Toplantıda bir konuşma yapan Babacan, Düzce’nin iyi bildiği ve yakından tanıdığı bir ismin aday olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Hem kamu sektörü hem de özel sektör tecrübesi olan bir arkadaşımız. Yani bir bakıma kamu yönetme gücü elinde olmuş. O sınavdan geçmiş. Çünkü biliyorsunuz yoklukla imtihan oluyor, bir de varlıkla imtihan oluyor. Varlıkla imtihan daha zor bir şey. Ama o varlıkla imtihandan da geçmiş, anlının akıyla. Ve ilk günden bu yana yol arkadaşımız. Uzun yol arkadaşımız. Sizlerle birlikte Düzce halkına en iyi biçimde hizmet edecek.

“Düzce Belediyesi’ni hep beraber kazanacağız”

31 Mart’a kadar hep beraber, çok yoğun bir şekilde çalışacağız; ayaklarımızın altı su toplayana kadar kapı kapı dolaşacağız inşallah. Ve halkımızın teveccühüyle Düzce Belediyesi’ni de hep beraber kazanacağız. 

“Belediyecilik bizim için bir hizmet aracı: Biz Murat Bey’e güveniyoruz”

Makam imkanlar için değil. Biz belediyeciliği makamdan ibaret bir şey olarak görmüyoruz. Baştan da söyledim. Belediyecilik bizim için bir hizmet aracı o kadar. Vatandaşlarımıza daha iyi onlara daha layık bir hizmeti sunmak için bir çalışma alanı, bir gayret alanı. Biz Murat Bey’e güveniyoruz, Düzce’ye güveniyoruz. Kendisini sizlere emanet ediyorum. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun.”

Kaynak: h6medya

46 0