AK PARTİ TEŞKİLATI’NDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

5 Nisan 2024

AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı öncesinde il binasında düzenlenen programla teşkilat bayramlaşması gerçekleştirdi. Törende teşkilata hitabeden konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, “AK Parti Düzce İl Başkanlığı’mızda yol arkadaşlarımızla hasbihâl ettik. Başarının mimarı, yoğun seçim sürecinin emektarları teşkilat üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

10 Nisan Çarşamba günü erişeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı öncesinde AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programı düzenledi.

Programlar konusunda hiç şaşmayan ve her bayramın ilk gününde teşkilat olarak bir araya gelmeyi tercih eden AK Parti bu kez bayram öncesinde bir araya geldi.

Teşkilat bayramlaşması adı altında düzenlenen programa AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve teşkilat mensupları katıldı.

Keşir: Seçim Sürecinin Emektarları Teşkilat Üyelerimize Yürekten Teşekkür Ediyorum!

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Keşir, teşkilata hitaben yaptığı konuşmasında “AK Parti Düzce İl Başkanlığı’mızda yol arkadaşlarımızla hasbihâl ettik. Başarının mimarı, yoğun seçim sürecinin emektarları teşkilat üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Şengüloğlu: İyi Bayramlar Düzce…

İl Başkanı Şengüloğlu ise “AK Parti Düzce İl Başkanlığımızca düzenlediğimiz Bayramlaşma Programında, beraber yol yürüdüğümüz kıymetli dava arkadaşlarımızla bayramlaştık. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Rabb'im, Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmamızı nasip eylesin. İyi bayramlar Düzce...” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: h6medya 

27 0