AK PARTİ İLÇE VE BELDE ADAYLARINI AÇIKLADI

10 Şubat 2024

AK Parti Düzce’de ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Mevcut bir belediye başkanıyla yollarını ayıran AK Parti’de toplantının beklenen ilgiyi görmemesi de eleştirilere neden oldu.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel ve mahalli idareler seçimi öncesinde göstereceği adayları en çok konuşulan AK Parti’den beklenen aday tanıtım toplantısı geldi.

Geçtiğimiz Cuma günü (dün) saat 14:00’de Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen lansmanda Düzce’nin 7 ilçe ve 2 belde belediye başkan adayı açıklandı.

AK Parti mevcut belediye başkanlarından sadece Çilimli’ye dokundu. Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz 15 yıldır hizmet ettiği ilçe ve partisinden 3.dönemini tamamladığı gerekçesiyle yeniden aday gösterilmedi.

Eski ihtişamlı günler geride kaldı

Ayrıca aday tanıtım toplantısının da vatandaşlar ve üyeler tarafından beklenen ilgiyi görmemesi çeşitli söylentilere de neden oldu.

Daha önceki organizasyonlarının büyük bir ihtişamla olduğu bilinen AK Parti’de salonun sadece parti içerisinden ve çeşitli yerlerde üst düzey görev yapan kişiler tarafından doldurulması dikkatlerden kaçmazken, “AK Parti’nin eski görkemli günleri kalmadı” eleştirilerini de beraberinde getirdi.

AK Parti’nin seçim yarışına gireceği isimler ise şöyle:

Akçakoca: Osman Cumhur

Cumayeri: Recep Tuna

Gümüşova: Kenan Sübekçi

Gölyaka: Yakup Demircan

Kaynaşlı: Ahmet Türkmen

Çilimli: Yılmaz Yıldız

Yığılca: Selami Savaş

Beyköy: Osman Kılıç

Boğaziçi: İbrahim Ercan

 

Kaynak: h6medya 

58 0