AK PARTİ 4 İLÇEYİ ALDI

1 Nisan 2024

Düzce’de seçimlerin en çekişmeli geçtiği ilçelerde büyük sürprizler yaşandı. Vatandaşın değişim istediği hemen her yerde bir ilçe hariç sancağı devralan isimlerin tümü değişti. AK Parti 31 Mart seçimlerinde Düzce’de 4 ilçeyi aldı. Adaylar arasında ilçenin adeta tozunu attıran isim açık ara farkla AK Parti Gümüşova Adayı Kenan Sübekçi oldu. Sadece Cumayeri’nde ismin değişmediği seçim yarışında MHP 2 ilçeyi alırken CHP ise 1 ilçeyi alabildi.

Düzce’de seçim heyecanı merkezden çok ilçelerde yaşandı… Büyük sansasyonların yaşandığı ilçelerimizde seçim yarışı büyük sürprizlerle sonuçlandı. İşte detaylar…

Akçakoca’da bayrağı Fikret Albayrak teslim aldı

İlimizin en kalabalık ilçesi Akçakoca’da, CHP Adayı Fikret Albayrak, MHP’den devraldı. Albayrak’ın yüzde 37.45 ile seçimi kazandığı Akçakoca’da kendisini yüzde 35,81 oy oranı ile AK Parti Adayı Osman Cumhur takip etti. 50 oy farkla seçimin alındığı Akçakoca’da AK Parti’nin itirazı ile oylar yeniden sayılırken sonuç değişmedi.

Hüsrana uğrayıp umduğunu bulamayan isim ise MHP Adayı Mehmet Okan Yanmaz oldu…

Koloğlu güven tazeledi

Cumayeri’nde sonuç değişmedi. İlçenin sevdiği isim MHP Adayı Mustafa Koloğlu vatandaşın yüzde 42,45 oranında oyunu alarak güven tazeledi. Koloğlu’nu ise yüzde 39,68 oy oranı ile AK Parti Adayı takip ederek ilçede ikinci parti oldu.

Çilimli’de Yılmaz Yıldız dönemi başladı

Çilimli’de MHP Adayı İsmail Bayrak yüzde 41,02 oy aldı ve yarışı ilçede 150 oy ile kaybetti. AK Parti Adayı Yılmaz Yıldız, seçimi yüzde 47,49 ile kazanarak AK Parti bayrağını ilçede sancağını ilçede taşımaya devam edecek.

Gölyaka’da kazanan Coşkun; kaybeden Demircan oldu!

Seçimin en merak edilen ilçelerinden Gölyaka’da ise büyük sürpriz yaşandı. AK Parti Adayı Yakup Demircan ile kafa kafaya giden yarışı kaybeden Demircan oldu. Seçimi yüzde 33,80 oy oranı ile MHP Adayı Muzaffer Coşkun kazandı. Demircan, Gölyaka seçmeninin gönlüne dokunamamış olsa gerek ki ilçede yeniden teveccüh göremedi. İki ismi ise yüzde 26,84 oy oranı ile takip eden Yeniden Refah Partisi Adayı Bekir Akbulut ilçede 3.parti oldu.

Kazanmasına kesin gözüyle bakılan Kenan Sübekçi yanıltmadı!

Gümüşova’da kazanmasına kesin gözüyle bakılan isim AK Parti Adayı Kenan Sübekçi’ydi… İlçe seçmeninin yüzde 49,11 oy oranı ile teveccühünü kazanan Sübekçi, belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. MHP Adayı Ercan Çakır yüzde 32,42 oy oranı ile 2.parti olurken, Yeniden Refah Partisi Adayı Mustafa Çavuş ilçede 3.parti oldu.

Kaynaşlı’da Efdal Altundal dönemi başlıyor

Kaynaşlı’da seçim yarışını Yeniden Refah Partisi Adayı Birol Şahin’den devralan isim AK Parti Adayı Efdal Altundal oldu. Yüzde 32,38 ile seçimi alan Altundal’ı yüzde 28,93 oy oranı ile AK Parti Adayı Ahmet Türkmen takip etti.

Yığılca’da ipi göğüsleyen isim Selami Savaş oldu

Yığılca’da çekişmeli geçen seçim sonucuna göre ipi göğüsleyen isim AK Parti Adayı Selami Savaş oldu. Yüzde 36,15 oy alan Savaş’ı yüzde 28,69 oy alan Yeniden Refah Partisi Adayı Muzaffer Coşkun takip etti. MHP Adayı Muhterem Baltacı ise yüzde 26,12 oy ile ilçede 3.parti oldu.

Kaynak: h6medya 

21 0