3 AİLE HEKİMLİĞİ İLE 8 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

17 Mayıs 2024

Düzce’de gerçekleştirilen sağlık yatırımları kapsamında hayata geçirilen Duraklar Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış töreni yapıldı. Merkez, 3 aile hekimliği birimi ile 8 mahalleye hizmet verecek.

Düzce Merkez Duraklar Aile Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay, Murat Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il sağlık müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. 

“8 Mahalleye Hizmet Verecek”

Töreninin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Şehrimizde sağlık ihtiyaçlarını karşılamak, vatandaşlarımıza daha nitelikli ve kaliteli hizmet sunmak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bugün burada Duraklar Aile Sağlığı Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. 8 mahalleye hizmet verecek aile sağlığı merkezimizde 3 aile hekimliği birimi olarak planlanmış, nüfusa göre 1 aile hekimi ile hizmet vermektedir” ifadelerinde bulundu.

Açılış töreninde konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, aile sağlığı merkezinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yapılan protokol konuşmaların ardından Düzce Müftüsü Osman Aydın’nın yaptırdığı dualar eşliğinde aile sağlığı merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: h6medya 

19 0