23 NİSAN PARKI’NDA ÖZLÜ’YE YOĞUN İLGİ

25 Mart 2024

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 23 Nisan Parkı’nı ziyaret ederek çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. İftar öncesi seçim otobüsü ile vatandaşları selamlayan Özlü, çocuklara oyuncak dağıttı.

5 yıllık görev süresinde Düzce’yi ‘eser ve hizmet belediyeciliği’ ile bululturmak iddiasıyla çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda toplumun tüm kesimleri ile buluşarak, yeni dönem projelerini anlatan Özlü, vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek istiyor.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Özlü, pazar gününü vatandaşlarla geçirdi. 23 Nisan Parkı’nda çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Özlü, vatandaşların hal hatırını sordu. “Benden bir isteğiniz ve arzunuz var mı” sorusunu da yönelten Özlü, özellikle çocuklar tarafından ilgi gördü.

İftar öncesi seçim otobüsü ile mahallelerde seçim turu atarak vatandaşları selamlayan Özlü, çocuklara oyuncak dağıttı. Özlü, iftarın ardından ise Konuralp’te kafe ziyaretleri gerçekleştirdi, gençlerle ayaküstü sohbet ederek taleplerini diledi. 

Kaynak: h6medya 

30 0