Huawei Enterprise Roadshow 2024 başlıyor

29 Nisan 2024

İSTANBUL (AA) - Huawei, birçok sektör için en güncel teknolojik gelişmeleri, "Huawei Europe Enterprise Roadshow 2024" kapsamında ziyaretçileriyle paylaşacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre 7 Mayıs'ta Bursa, 10 Mayıs'ta İzmir, 14 Mayıs'ta Antalya ve 16 Mayıs'a Ankara'yı ziyaret edecek olan Roadshow turunda, Huawei'in en yeni ICT ürünleri ve çözümleriyle dolu iki demo tırı, eş zamanlı olarak Avrupa genelinde iki ayrı rotada seyahat edecek.

Tırlar, Huawei ürün ve çözümlerinin ilk elden tanıtımlarını gerçekleştirmenin yanı sıra, sektörün önde gelen isimlerinden uzman görüşleri alma fırsatı da sunuyor.

Huawei Enterprise Roadshow 2024, Fransa ve İspanya'daki etkinliklerle başladı ve önümüzdeki üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret edecek.

Tur, "Dijital ve Yeşil, Endüstriyel Zekayı Hızlandırın" temasıyla, İsviçre, Portekiz, Polonya, Türkiye, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan'a seyahat edecek ve Romanya'da sona erecek.

- "İşletmelerin dijital dönüşümlerinde iş birlikçi bir ekosistemi teşvik etmek için eşsiz bir fırsat"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Huawei Avrupa Kurumsal İş Grubu Başkanı Willi Song, Avrupa Enterprise Roadshow'un, inovasyona ve teknolojik mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılıklarının güçlü bir tezahürü olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bu roadshow, müşteriler ve iş ortaklarıyla bir araya gelmek, en son ICT yenilikleri hakkında bilgi edinmek ve hepsinden önemlisi işletmelerin dijital dönüşümlerinde iş birlikçi bir ekosistemi teşvik etmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Huawei, ağdan veri depolamaya, buluttan birleşik iletişime kadar, işletmelerin ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayabilecek bir teknoloji portföyü sağlıyor. Bu da bize müşterilerimizin dijital ve akıllı dönüşüm süreçlerinde 360 derece bakış açısı sağlıyor ve kurulumu hızlı, yönetimi kolay ve uygun maliyetli temel çözümlerle yanıt vermemize olanak tanıyor."

2 0