DOĞASEVERLERİN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

28 Nisan 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Eko-Turizm Alanı ve Yürüyüş Parkuru" ilan edilen Aktaş Şelalesi, misafirlerini ağırlamaya başladı. Çalışmaların tamamlandığı turizm alanında Düzce Valisi Selçuk Aslan ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Eko-Turizm Alanı ve Yürüyüş Parkuru" ilan edilen ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 3.1 km'lik yolunun yapımı tamamlanan, Düzce’nin önemli turizm alanlarından biri olan Aktaş Şelalesi artık misafirlerini bekliyor.

Özellikle doğaseverlerin uğrak yeri olacağı öngörülen şelalede Düzce Valisi Selçuk Aslan incelemelerde bulundu. Vali Aslan’a Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve kurum amirleri eşlik etti.

İncelemeler sırasında değerlendirmede bulunan Düzce Valisi Selçuk Aslan, bölgede tanıtım faaliyetleri gerçekleştireceklerini, potansiyel cazibe merkezi olan yerleri destinasyon haline getirerek özel sektör-kamu işbirliğinde turizm altyapısını geliştirecekleri bir yol haritası belirlediklerini ifade etti.

Bugüne kadar kendi doğal akışında olan Aktaş Şelalesi'nin, Düzce Valiliği ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile turizme kazandırıldığını belirten Vali Aslan, bu çalışmaların tamamlanmasıyla önceden sınırlı ulaşım imkanlarına sahip olan alanın cazibe merkezi haline geleceğini ifade ederek Düzce’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: h6medya 

15 0